Keressen meg még ma!

+36 20 495 55 55

Webáruház

Edzett üvegajtók

Edzett üvegajtók, zuhanykabinok, előtetők és üvegkorlátok. Az üveg vastagsága változó lehet: 8mm + 8mm, vagy 6mm + 6mm-es. Ezeket általában üvegtetőnél és korlátüvegnél szoktuk alkalmazni. Zuhanykabinnál 8 mm-es edzett üveg az ajánlott.

Üvegcsiszolás

Bármilyen üvegre lehet alkalmazni. A csiszolás többféle lehet: simán elcsiszolás, amikor csak azt akarjuk, hogy szállításnál vagy polcoknál. Van csiszolás, ez esztétikus és mutatós lehet matt, vagy políros változatban.

Fazettázás

Fazetta alkalmazása eléggé elterjedt, igaz nem egy olcsó, de viszont nagyon szép. A fazetta lehet 10 mm – 50 mm-es. Minél szélesebb a fazetta, annál vastagabb tükörre lehet alkalmazni.

Akváriumkészítés

Az akváriumokat ajánlott jó minőségű, hozzá való ragasztóval megcsinálni. Ez azért kell, mert nem mindegy, hogy mennyire bírja a víznyomást. A jó tapadás érdekében pedig fontos a felületet előre letisztítani, lecsiszolni.

Hőszigetelt üveggyártás

A jó minőségű hőszigetelt üveg legfőbb jellemzője az, hogy a gyártási technológiák fejlődésével kettő vagy három rétegű ablaküveg készül, amely azonban mégis egy építőelemet jelent.

Ingyen üvegezés

Minden ügyfelünknek, aki rendelkezik élő üvegkár biztosítással.

Több évtizedes szakmai tapasztalat

Helyszínre való kiszállítás

Szakembereink magasan képzettek